Uusi tapa ajatella valaistusta


Suomalainen SNEP® on joustava ja turvallinen valaistusratkaisu teollisuushalleihin, myymälöihin, varastorakennuksiin, liikunta- ja pysäköintitiloihin sekä julkisiin tiloihin. SNEP®-valaistuksella lisätään tuottavuutta, tehokkuutta, turvallisuutta ja viihtyisyyttä. Tuotteet saadaan näkyviin, jolloin ne ovat houkuttelevia ja myyviä. SNEP®-valaistuksella luodaan tunnelmia, ohjataan ihmisiä ja kerätään tietoa ympäristöstä ja ihmisten liikkeistä.

Suunnittelijan, arkkitehdin ja urakoitsijan tarpeisiin

Energiatehokas ja huoltovapaa SNEP®-valaistus on suunniteltu ja valmistettu energiaa säästävästä kierrätysalumiinista. Tarkoin valitut huippulaatuiset komponentit täyttävät tiukimmatkin vaatimukset ja odotukset kustannustehokkaasti – ilman kompromisseja.

SNEP vastaa valaistussuunnittelijoiden, arkkitehtien, urakoitsijoiden, rakennusliikkeiden ja kiinteistönomistajien tarpeisiin – käyttäjiä unohtamatta.

SNEP on modulaarinen konsepti, jossa komponenttien määrä on poikkeuksellisen pieni.

 

 

Räätälöi tilaan sopiva valaistusratkaisu

SNEP tarjoaa ratkaisun valaistukseen haastavissakin olosuhteissa ja eri asennuskorkeuksissa mm. optisten vaihtoehtojen ansiosta. Tuotevalitsimen avulla voit räätälöidä kohteeseen ja tilaan sopivan yksilöllisen valaistusratkaisun. Muutamien perustietojen avulla voimme auttaa pyytämään lisätietoja, tarjouksen tai suunnitella valmiin tuoteratkaisun. SNEP-valaisimet valmistetaan tilauksesta kohteeseen sopivaksi.
 

Tutustu SNEP-tuotevalitsimeen

Tuotteet

SNEP® LX
Close

SNEP® LX
– Tyyliä ja tehokkuutta

 

SNEP® LX soveltuu erilaisiin tiloihin, joissa valonlähde ei saa näkyä tai häikäistä. Valaisin tarjoaa ennennäkemättömän energiatehokkuuden ja häikäisemättömyyden yhdistettynä valonjakoihin, jotka kattavat erilaiset ja eri korkuiset tilat. Olipa kyseessä toimisto tai koulu, SNEP® LX:llä saavutetaan myös erinomainen lopputulos elinkaarikustannuksissa.

Valaisin on asennettavissa pintaan tai ripustettuna ja saatavissa laajalla yhdistelmällä värintoistoja ja värilämpötiloja mukaan lukien tunable white.

Materiaalipankki 

Tuotekortti

SNEP® Mode C
Close

SNEP® Mode C – Uusi tapa ajatella kokonaisuutta

SNEP® Mode C:n käyttökohteita ovat esimerkiksi kauppa- ja liiketilat, logistiikkakeskukset, varastotilat, teollisuushallit ja urheilutilat.

Modulaarisen ja monipuolisen valaisimen avulla voidaan valaista suuria pintoja leveällä valonjaolla tai tuoda tehokkaasti epäsymmetrisellä optiikalla laadukasta valoa pystypinnoille.

Esimerkiksi kauppaliikkeissä hyllyvälioptiikalla saadaan tuotteet näkyviin energiatehokkaasti ja ilman häikäisyä.

Materiaalipankki

Tuotekortti

SNEP® REDA
Close

SNEP® REDA
– Tilojen tinkimätön moniottelija

SNEP® REDA:n monipuoliset optiset vaihtoehdot matalan häikäisyn versioista, yleisvalonjakoihin kaikenlaisten tilojen tarpeisiin, tarjoavat toimivan ratkaisun mitä erilaisimpiin tiloihin. REDAn saa pinta-asennus ja järjestelmäkattoversioina. Energiatehokkuutta, asennushelppoutta ja kustannustehokkuutta takaa matalan elinkaarikustannuksen.

REDA täydentää SNEP® toimistovalaisinperhettä, jonka valaisimilla on helppo luoda kaikkiin sisätiloihin moderni ja yhtenäinen ilme. Energiatehokas valaisin valmistetaan ympäristöystävällisesti Suomessa.

Materiaalipankki 

Tuotekortti

SNEP® Mode X
Close

SNEP® Mode X – Valaisinten raskasta sarjaa teollisuuteen 

SNEP® Mode X on valaisin raskaan teollisuuden vaativimpiin olosuhteisiin, kuten saha-, paperi- ja prosessiteollisuuteen, huolto- ja kunnossapitohalleihin sekä autopesulinjoihin.

Huippuluokan mekaaniset vaatimukset täyttävä valaisin on erinomainen valinta myös julkisiin terminaaleihin, tunneleihin ja katoksiin.

SNEP® Mode X on kehitetty erityisesti kosteisiin, likaisiin, kylmiin ja lämpimiin tiloihin yhteistyössä teollisuusasiakkaiden kanssa.

Materiaalipankki

Tuotekortti

SNEP® Mode R
Close

SNEP® Mode R – monipuolinen moduulivalaisin

SNEP® Mode R on erinomainen valinta julki- ja toimitilarakentamiseen. Useat optiikkavaihtoehdot ja integrointimahdollisuus T-listakattoon tekevät valaisimesta sopivan niin toimistoihin, kouluihin kuin sairaalaympäristöönkin. Valaisimesta on kaksi pituusvaihtoehtoa ja sen voi asentaa myös upotusaukkoon. SNEP® Mode R täydentää SNEP® toimistovalaisinperhettä, jonka valaisimilla on helppo luoda kaikkiin sisätiloihin moderni ja yhtenäinen ilme. Energiatehokas valaisin valmistetaan ympäristöystävällisesti Suomessa.

Materiaalipankki

Tuotekortti

SNEP® Mode Z
Close

SNEP® Mode Z – Valaisin haastaviin olosuhteisiin

SNEP® Mode Z on kustannustehokas ja monipuolinen yleisvalaisin teollisuuteen, kunnossapitoon sekä varasto- ja pysäköintitiloihin.

Kosteus- ja pölysuojattu IP65-luokan valaisin kätkee kestävän muovikuoren sisään alumiinisen SNEP® Mode CORE -rungon, joka toimii alustana laadukkaille LED-komponenteille, optiikalle sekä liitäntälaite- ja kytkentävaihtoehdoille.

Leveä valonjako tuo tasaisuutta mataliinkin tiloihin.

Materiaalipankki

Tuotekortti

SNEP® Mode CR
Close

SNEP® Mode CR – Modernia ilmettä valoviivalla

SNEP® Mode CR on jatkuva integroitava valoviiva, jolla saadaan kohteeseen raikasta ja yhtenäistä ilmettä. Käyttökohteita ovat esimerkiksi kauppakeskukset, julkiset tilat, kauppaliikkeet ja käytävät.

SNEP® Mode CR:n avulla kohteeseen voidaan tuoda joustavasti juuri oikea määrä valoa.

Matalarunkoinen valaisin toimii tyylikkäästi dekoratiivisessa valaistuksessa, korkeaa valontuottoa vaativissa olosuhteissa ja ahtaissakin alakatoissa.

Materiaalipankki

Tuotekortti

Essence
Close

Essence
– Paneelivalaisin, johon voit luottaa


Essence-paneeli tarjoaa tinkimätöntä valonlaatua, matalaa häikäisyä (UGR<19) ja luotettavaa
suorituskykyä. Yleisvalaistuksen moniottelija, jonka avulla valaiset mm. toimistot, myymälätilat ja käytävät.


Essence-paneelivalaisimen luotettavuuden takaajana toimii valaisimen viiden vuoden takuu.
Essence on asennettavissa T-profiilikattoihin, kattopintoihin ja ripustaen. Valaisimen ketjutettavuus takaa kustannustehokkuuden myös asennustyössä.

Materiaalipankki

Tuotekortti

SNEP-valaistuskohteita