SNEP-valaistus antaa mahdollisuuden valita

Räätälöity valaistus teollisuuteen, myymälöihin ja toimistoihin

SNEP® on joustava ja turvallinen valaistusratkaisu teollisuushalleihin, myymälöihin, varastorakennuksiin, liikunta- ja pysäköintitiloihin sekä julkisiin tiloihin ja toimistoihin. SNEP®-valaisimet valmistetaan tilauksesta kohteeseen sopivaksi Purson tehtaalla – nopealla toimitusajalla.

Valaisimet tarjoavat tyyliä, tehokkuutta ja joustavuutta, jota voidaan viedä pidemmälle mm. rungon muotoilulla tai kattojärjestelmään integroitavalla erikoiskiinnikkeellä.

SNEP® REDA
Close

SNEP® REDA
– Tilojen tinkimätön moniottelija

SNEP® REDA:n monipuoliset optiset vaihtoehdot matalan häikäisyn versioista, yleisvalonjakoihin kaikenlaisten tilojen tarpeisiin, tarjoavat toimivan ratkaisun mitä erilaisimpiin tiloihin. REDAn saa pinta-asennus ja järjestelmäkattoversioina. Energiatehokkuutta, asennushelppoutta ja kustannustehokkuutta takaa matalan elinkaarikustannuksen.

REDA täydentää SNEP® toimistovalaisinperhettä, jonka valaisimilla on helppo luoda kaikkiin sisätiloihin moderni ja yhtenäinen ilme. Energiatehokas valaisin valmistetaan ympäristöystävällisesti Suomessa.

Materiaalipankki 

Tuotekortti

SNEP® Mode C
Close

SNEP® Mode C – Uusi tapa ajatella kokonaisuutta

SNEP® Mode C:n käyttökohteita ovat esimerkiksi kauppa- ja liiketilat, logistiikkakeskukset, varastotilat, teollisuushallit ja urheilutilat.

Modulaarisen ja monipuolisen valaisimen avulla voidaan valaista suuria pintoja leveällä valonjaolla tai tuoda tehokkaasti epäsymmetrisellä optiikalla laadukasta valoa pystypinnoille.

Esimerkiksi kauppaliikkeissä hyllyvälioptiikalla saadaan tuotteet näkyviin energiatehokkaasti ja ilman häikäisyä.

Materiaalipankki

Tuotekortti

SNEP® Linear SR
Close

SNEP® Linear SR – Ramppiratkaisu myymälöihin

SNEP® Linear SR on kustannustehokas ramppivalaisin, joka soveltuu erityisesti myymälöiden ja muiden suurten tilojen kustannustehokkaaksi valaistusratkaisuksi.

Kierrätysalumiinista valmistettu valaisin voidaan asentaa ja kytkeä usealla eri tavalla, minkä ansiosta valaistus palvelee joustavasti asiakkaan tarpeita.

Optiikkavaihtoehtojen ansiosta valaisinta voidaan käyttää hyvinkin erilaisissa kohteissa. Linear SR täyttää urheilutilakestotestin vaatimukset.

Tutustu tuotevalitsimessa

Materiaalipankki

Tuotekortti

Essence
Close

Essence
– Paneelivalaisin, johon voit luottaa


Essence-paneeli tarjoaa tinkimätöntä valonlaatua, matalaa häikäisyä (UGR<19) ja luotettavaa
suorituskykyä. Yleisvalaistuksen moniottelija, jonka avulla valaiset mm. toimistot, myymälätilat ja käytävät.


Essence-paneelivalaisimen luotettavuuden takaajana toimii valaisimen viiden vuoden takuu.
Essence on asennettavissa T-profiilikattoihin, kattopintoihin ja ripustaen. Valaisimen ketjutettavuus takaa kustannustehokkuuden myös asennustyössä.

Materiaalipankki

Tuotekortti

SNEP® LX
Close

SNEP® LX
– Tyyliä ja tehokkuutta

 

SNEP® LX soveltuu erilaisiin tiloihin, joissa valonlähde ei saa näkyä tai häikäistä. Valaisin tarjoaa ennennäkemättömän energiatehokkuuden ja häikäisemättömyyden yhdistettynä valonjakoihin, jotka kattavat erilaiset ja eri korkuiset tilat. Olipa kyseessä toimisto tai koulu, SNEP® LX:llä saavutetaan myös erinomainen lopputulos elinkaarikustannuksissa.

Valaisin on asennettavissa pintaan tai ripustettuna ja saatavissa laajalla yhdistelmällä värintoistoja ja värilämpötiloja mukaan lukien tunable white.

Materiaalipankki 

Tuotekortti

SNEP® Mode X
Close

SNEP® Mode X – Valaisinten raskasta sarjaa teollisuuteen 

SNEP® Mode X on valaisin raskaan teollisuuden vaativimpiin olosuhteisiin, kuten saha-, paperi- ja prosessiteollisuuteen, huolto- ja kunnossapitohalleihin sekä autopesulinjoihin.

Huippuluokan mekaaniset vaatimukset täyttävä valaisin on erinomainen valinta myös julkisiin terminaaleihin, tunneleihin ja katoksiin.

SNEP® Mode X on kehitetty erityisesti kosteisiin, likaisiin, kylmiin ja lämpimiin tiloihin yhteistyössä teollisuusasiakkaiden kanssa.

Materiaalipankki

Tuotekortti

SNEP® Linear S
Close

SNEP® Linear S – Joustava valaistus kohteen ehdoilla

SNEP® Linear S on suunniteltu tuotantotilojen, myymälöiden ja muiden suurten tilojen valaistusratkaisuksi.

Tyylikäs ja vankkatekoinen valaisin voidaan laadukkaan optiikan avulla muokata lähes kaikkiin saneeraus- ja uudiskohteisiin.

Monipuoliset asennus- ja kytkentätavat sekä tehoversiot takaavat joustavan kohteeseen sopivan valaistuksen. Valaisimen valoteho on jopa 165 lm/W. Linear S täyttää urheilutilakestotestin vaatimukset.

Tutustu tuotevalitsimessa

Materiaalipankki

Tuotekortti

SNEP® Mode R
Close

SNEP® Mode R – monipuolinen moduulivalaisin

SNEP® Mode R on erinomainen valinta julki- ja toimitilarakentamiseen. Useat optiikkavaihtoehdot ja integrointimahdollisuus T-listakattoon tekevät valaisimesta sopivan niin toimistoihin, kouluihin kuin sairaalaympäristöönkin. Valaisimesta on kaksi pituusvaihtoehtoa ja sen voi asentaa myös upotusaukkoon. SNEP® Mode R täydentää SNEP® toimistovalaisinperhettä, jonka valaisimilla on helppo luoda kaikkiin sisätiloihin moderni ja yhtenäinen ilme. Energiatehokas valaisin valmistetaan ympäristöystävällisesti Suomessa.

Materiaalipankki

Tuotekortti

SNEP® Mode Z
Close

SNEP® Mode Z – Valaisin haastaviin olosuhteisiin

SNEP® Mode Z on kustannustehokas ja monipuolinen yleisvalaisin teollisuuteen, kunnossapitoon sekä varasto- ja pysäköintitiloihin.

Kosteus- ja pölysuojattu IP65-luokan valaisin kätkee kestävän muovikuoren sisään alumiinisen SNEP® Mode CORE -rungon, joka toimii alustana laadukkaille LED-komponenteille, optiikalle sekä liitäntälaite- ja kytkentävaihtoehdoille.

Leveä valonjako tuo tasaisuutta mataliinkin tiloihin.

Materiaalipankki

Tuotekortti

SNEP® Linear S+
Close

SNEP® Linear S+ – Saneeraus- ja uudiskohteisiin

SNEP® Linear S+ on kustannustehokas ja luotettava yleisvalaisin, joka sopii
monipuolisesti sekä saneeraus- että uudiskohteisiin. Laadukkaan valaisimen
käyttökohteet vaihtelevat valitun optiikkavaihtoehdon ja teholuokan mukaan.


Kierrätysalumiinista valmistettu runko takaa kestävyyden ja kierrätettävyyden.
Linear S+ on pitkäikäinen ja valonlaadultaan erinomainen valaisin, joka täyttää
urheilutilakestotestin vaatimukset.

Tutustu tuotevalitsimessa

Materiaalipankki

Tuotekortti

SNEP® Mode CR
Close

SNEP® Mode CR – Modernia ilmettä valoviivalla

SNEP® Mode CR on jatkuva integroitava valoviiva, jolla saadaan kohteeseen raikasta ja yhtenäistä ilmettä. Käyttökohteita ovat esimerkiksi kauppakeskukset, julkiset tilat, kauppaliikkeet ja käytävät.

SNEP® Mode CR:n avulla kohteeseen voidaan tuoda joustavasti juuri oikea määrä valoa.

Matalarunkoinen valaisin toimii tyylikkäästi dekoratiivisessa valaistuksessa, korkeaa valontuottoa vaativissa olosuhteissa ja ahtaissakin alakatoissa.

Materiaalipankki

Tuotekortti

SNEP® Linear SI
Close

SNEP® Linear SI – Teollisuuden valovoimainen moniottelija

Linear SI on kehitetty erityisesti teollisuuden tarpeisiin. Valaisin soveltuu erinomaisesti jopa 14 metriä korkeiden tuotanto- ja varastotilojen yleisvalaisimeksi.

Laadukas kierrätysalumiinirunko takaa pitkän käyttöiän ja laajan käyttölämpötilan (jopa -40 tai +50 °C).

Erinomaisen valontuoton ansiosta Linear SI korvaa perinteiset valaistusratkaisut ja tarjoaa käyttäjilleen lisäksi huoltovapauden. Linear SI täyttää urheilutilakestotestin vaatimukset.

Tutustu tuotevalitsimessa

Materiaalipankki

Tuotekortti

SNEP® Linear P
Close

SNEP® Linear P – Korkeaa laatua mataliin tiloihin

SNEP® Linear P on mataliin tiloihin suunniteltu vankka alumiinirunkoinen yleisvalaisin.

Valovirraltaan huippuluokkaa oleva Linear P soveltuu esimerkiksi pysäköintitiloihin, teollisuuteen, varastoihin, käytäviin ja myymälöiden takatiloihin.

Valaisin on valmistettu 100 % kierrätysalumiinista, mikä vähentää 95 % energiankulutusta jo valmistusvaiheessa. Rakenne tekee laadukkaasta valaisimesta edullisen hankkia, käyttää ja huoltaa.

Tutustu tuotevalitsimessa

Materiaalipankki

Tuotekortti