Purso – Kansainvälinen alumiiniasiantuntija

Kotimaista valaistusosaamista

Huipputason pohjoismaalaista valaistusosaamista edustavat SNEP-valaisimet ovat Purso Oy:n tuotemerkki. Purso suunnittelee ja valmistaa laadukkaasti toteutetut alumiiniset valaistusratkaisut suomalaisella ammattitaidolla.

Purso Oy on rakentanut vahvan aseman monipuolisena, kansainvälisesti toimivana asiantuntijana. Valaistuksen lisäksi yritys suunnittelee ja tuottaa alumiinista valmistettuja ratkaisuja teollisuuden eri aloille sekä järjestelmäratkaisuja julkisivuihin. Purso työllistää 250 henkilöä ja yrityksen liikevaihto on noin 90 miljoonaa euroa. Purso Oy palkittiin Nokialla vuosisadan yrittäjänä 2017.

SNEP®-valaisimissa on pieni hiilijalanjälki

Purso Greenline on Suomen ensimmäinen kierrätettävän alumiinin tuotelinja ja yksi ensimmäisistä koko maailmassa. SNEP®-valaisimet valmistetaan 100-prosenttisesti Purso Greenline -kierrätysalumiinista.

purso-greenline.png

Purso-tuotteilla on lisäksi tuotekohtainen, kansainvälisiin standardeihin perustuva ympäristöseloste (EPD). Puolueettoman kolmannen osapuolen hyväksymä ympäristöseloste listaa tuotteen ympäristövaikutukset koko elinkaaren ajalta.

Raaka-aineen valmistamiseen käytettävä energiankulutus vähenee 95 %

Materiaalin kierrätys säästää luontoa ja kuluttaa vain 5 % niin sanotun primäärialumiinin tuottamiseen käytettävästä energiamäärästä.

Energiansäästö, kierrätettävyys ja ympäristöarvot kertovat, että asiakas toimii vastuullisesti omassa toiminnassaan. Samalla asiakkaan oma kierrätysaste paranee. Alumiini on erinomainen materiaali kierrätykseen, sillä sen laatu säilyy.