Ett nytt sätt att se på belysning


Purso SNEP® är en flexibel och säker belysningslösning för industrihallar, butiker, lagerbyggnader, idrottslokaler och parkeringar samt offentliga utrymmen. Med Purso SNEP®-belysningen ökas produktivitet, effektivitet, säkerhet och komfort. När man framhäver produkterna blir de lockande och säljande. Purso SNEP®-belysningen skapar stämningar, styr människor och samlar in information om omgivningen och människors rörelser.

För konstruktörers, arkitekters och entreprenörers behov

Den energieffektiva och underhållsfria Purso SNEP®-belysningen har konstruerats och tillverkats av energibesparande återvunnet aluminium. Noga utvalda högklassiga komponenter uppfyller de strängaste kraven och förväntningarna kostnadseffektivt – utan kompromisser.

Purso SNEP® svarar på behoven hos belysningskonstruktörer, arkitekter, entreprenörer, byggföretag och fastighetsägare – utan att glömma bort användarna.

Purso SNEP® är ett modulärt koncept med exceptionellt liten mängd komponenter.

Nytt! Flexibla armaturfamiljen Purso SNEP® Mode

Purso har utvecklat den nya Purso SNEP® Mode-armaturfamiljen som lyfter människor i ljusets fokus. Armaturens tydliga formgivning ger utrymme för arkitektoniska lösningar och de modifierbara egenskaperna gör att man kan använda samma armaturram i alla lokaler.

Den modulära och effektiva Purso SNEP® Mode lanserades på mässan Sähkö Tele Valo AV på Paviljonki i Jyväskylä i februari 2018. Den nya armarturfamiljen väckte gott om intresse särskilt tack vare dess mångsidighet och flexibilitet. Vi tackar alla mässbesökare. Nu fick vi en slutgiltig bekräftelse på att vi har fokuserat på rätt saker i produktutvecklingen.

 

Ta del av armaturfamiljen
Purso SNEP® Mode

Produkter

Purso SNEP® Mode C
Close

Purso SNEP® Mode C - Ett nytt sätt att se på helheten

Purso SNEP® Mode C kan användas i till exempel butiks- och affärslokaler, logistikcentraler, lagerlokaler, industrihallar och idrottslokaler.

Med den modulära och flera armaturen kan man belysa stora ytor med en bred ljusspridning eller effektivt föra in högklassigt ljus på lodräta ytor med osymmetrisk optik.

Till exempel i butiker lyfter optiken för hyllkorridorer fram produkterna på ett energieffektivt och bländningsfritt sätt.
 

Materialbank

Produktblad

Purso SNEP® Linear S
Close

Purso SNEP® Linear S - Flexibel belysning på projektets villkor

Purso SNEP® Linear S har konstruerats för att vara en belysningslösning i produktionslokaler, butiker och andra stora lokaler.

Den eleganta och robusta armaturen kan med högklassig optik modifieras så att den lämpar sig för nästan alla renoverings- och nybyggnadsprojekt.

De flera installations- och inkopplingssätten samt effektversionerna garanterar en flexibel och lämplig belysning. Armaturens ljuseffekt är hela 165 lm/W. Linear S uppfyller kraven i testet för tålighet i idrottslokaler.

Läs mer via produktväljaren
 

Läs mer via produktväljaren

Materialbank

Purso SNEP® Mode X
Close

Purso SNEP® Mode X - Tungviktare inom belysningsarmaturer för industrin

Purso SNEP® Mode X är en armatur för de mest utmanande förhållandena inom den tunga industrin, till exempel i såg-, pappers- och processindustri, service- och underhållshallar samt biltvättar.

Lampan har mekaniska egenskaper i toppklass och är ett utmärkt val även för offentliga terminaler, tunnlar och täckta utrymmen.

Purso SNEP® Mode X har utvecklats särskilt för fuktiga, smutsiga, kalla och varma lokaler i samarbete med industrikunder.
 

Materialbank

Purso SNEP® Linear SR
Close

Purso SNEP® Linear SR - Ramplösning för butiker

Purso SNEP® Linear SR är en kostnadseffektiv ramparmatur som särskilt lämpar sig som kostnadseffektiv belysningslösning i butiker och andra stora lokaler.

Armaturen har tillverkats av återvunnet aluminium och den kan installeras och kopplas på många sätt, vilket gör att den flexibelt betjänar kundens behov.

Tack vare de olika optikalternativen kan armaturen användas i mycket olika projekt. Purso SNEP® Linear SR uppfyller kraven i testet för tålighet i idrottslokaler.


Läs mer via produktväljaren

Materialbank

Produktblad

Purso SNEP® Mode Z
Close

Purso SNEP® Mode Z - För krävande förhållanden

Purso SNEP® Mode Z är en kostnadseffektiv och flera universalarmatur för industri, underhåll samt lager- och parkeringsutrymmen.

Armaturen har fukt- och dammkapsling i klass IP65, med ett plasthölje som döljer Purso SNEP® Mode CORE-armaturprofil i aluminium. Armaturprofil som fungerar som underlag för högklassiga LED-komponenter, optik samt anslutningsdon och inkopplingar.

Den breda ljusspridningen ger jämn belysning också i låga utrymmen.

Materialbank

Produktblad

Essence
Close

Essence
– Paneel armatur du kan lita på

Essence-panelen erbjuder kompromisslös ljuskvalitet, låg bländning (UGR <19) och pålitlig prestanda. Allmänbelysningens multitalang, som belyser bland annat. kontor, affärer och korridorer. Tillförlitligheten i Essence-panel armaturen kommer från fem års garanti.


Essens kan monteras på T-profil tak, takytor och upphängd. Armaturens överkopplings möjlighet säkerställer också kostnadseffektivitet i installationsarbetet.

Materialbank

Produktblad

Purso SNEP® Mode CR
Close

Purso SNEP® Mode CR - Modernt utseende med ljuslinje

Purso SNEP® Mode CR är en fortlöpande, integrerbar ljuslinje, som ger objektet ett fräscht och enhetligt utseende. Lämpliga tillämpningar är till exempel köpcentra, offentliga miljöer, butiker och korridorer.

Med Purso SNEP® Mode CR kan man flexibelt få precis rätt mängd ljus.

Armaturen har en låg armatur profil och passar elegant in i dekorativ belysning, ger hög ljusproduktion i krävande förhållanden och till och med i trånga utrymmen.
 

Materialbank

SNEP® LX
Close

SNEP® LX - Stil och effektivitet

SNEP® LX är lämplig för en mängd olika utrymmen där ljuskällan inte får synas eller bländas. Armaturen erbjuder oöverträffad energieffektivitet och bländning, i kombination med ljusfördelningar som täcker olika utrymme olika höjder. Oavsett om det är ett kontor eller en skola, uppnår SNEP® LX också ett utmärkt slutresultat med tanke på livscykelkostnader. 

Armaturen kan monteras på ytan eller suspenderas och fås i ett stort antal färgreproduktioner och färgtemperaturer, inklusive tunable white.

Materialbank

Purso SNEP®-användningsexempel